SOLUTII PENTRU SUCCESUL PROIECTELOR

Descriere Generala

Înfiinţată în anul 2007 ca o necesitate de a răspunde solicitării clienţilor cu soluţii performante atât din punct de vedere tehnic cât şi economic, Departamentul uneşte expertiză acumulată atât din domeniul proiectării cât şi din domeniul execuţiei construcţiilor civile şi industriale.

Departamentul beneficiază de o vastă experienţă în domeniul construcţiilor, personalul şi colaboratorii săi participând la proiectarea şi execuţia celor mai importante proiecte realizate din România.

Oferim în principal servicii de Project Managment în construcţii dar şi servicii conexe proiectării şi execuţiei precum Design Management, Cost Managemnt, Quallity Management, Time Management având flexibilitate în oferirea acestora funcţie de necesităţile clienţilor.

Îmbinând experiența acumulată în execuție cu cea dobândita în proiectare formam o echipa care poate asigura servicii de management și inginerești la cel mai înalt nivel. Suntem pregătiți sa abordam proiecte unicat, dificile,  de orice complexitate și mărime, proiecte ce folosesc materiale și tehnologii de pionierat în domeniul construcțiilor, fiind în permanentă preocupați de îmbunatățirea competențelor noastre.